Meteen naar de inhoud
shopping ads steenwijk logo

Specialist in Webwinkel Marketing

Bedrijfsanalyse:

Bij FlowOnline beginnen we altijd met een diepgaande analyse van jewebshop. We nemen de tijd om jullie doelstellingen, markt, concurrenten en klantprofielen te begrijpen. Deze analyse vormt de kern van onze strategie om je webshop te laten groeien.

Marketingstrategie:

Samen met jou ontwikkelen we een specifieke marketingstrategie die is afgestemd op jouw webshop. We begrijpen dat elke webshop uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Onze strategie omvat zowel korte- als lange termijn plannen om je online aanwezigheid te vergroten en de conversieratio te verhogen.

Google Ads:

FlowOnline beheert jouw Google Ads-campagnes met een focus op webshops. We maken gebruik van geavanceerde zoekwoordanalyses, doelgroep- en advertentie optimalisatie om jullie producten in de schijnwerpers te zetten en relevante klanten aan te trekken.

Facebook:

Onze experts is bedreven in het optimaliseren van Facebook-marketing voor webshops. We creëren doelgroepgerichte advertenties en boeiende content om je merk of bedrijf en je producten aan een breed publiek te presenteren.

Microsoft Advertising:

Voor extra zichtbaarheid breiden we onze inspanningen ook uit naar Microsoft Advertising. Dit stelt jullie in staat om jullie doelgroep te bereiken via de Bing-zoekmachine en andere Microsoft-advertentienetwerken.

YouTube en TikTok:

FlowOnline kent het belang van visuele content voor webshops. We helpen bij het ontwikkelen van videoadvertenties op platforms zoals YouTube en TikTok om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren aan een breder publiek.

Marketplaces:

We optimaliseren jouw aanwezigheid op marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com, Decathlon of Affiliateplatformen om je bereik te vergroten en verkoopmogelijkheden te maximaliseren.

Aantoonbaar resultaat:

Bij FlowOnline werken we met meetbare doelen en prestatie-indicatoren. We houden jullie op de hoogte van onze inspanningen en leveren duidelijke rapporten waaruit blijkt hoe onze strategie heeft bijgedragen aan de groei van jullie webshop.

Vast bedrag per maand:

Bij FlowOnline hanteren we een transparante prijsstructuur met een vast maandelijks bedrag, waardoor jullie de kosten onder controle kunnen houden terwijl we werken aan het vergroten van jullie webshop’s succes.

Kortom, als FlowOnline richten we ons specifiek op marketing voor webshops en bieden we een uitgebreide en op maat gemaakte benadering om jullie webshop te laten groeien, waarbij we gebruikmaken van ons inzicht in Google Ads, Facebook, Microsoft Advertising, YouTube en TikTok, met aantoonbare resultaten en transparante prijzen. Dit maakt ons de ideale keuze voor jullie webshopmarketingbehoeften.