Meteen naar de inhoud
shopping ads steenwijk logo

Wat is Hubspot Marketing software?

Na 25 jaar gewerkt te mogen hebben met zo ongeveer alle bekende CRM systemen ben ik enkele jaren geleden gevallen voor Hubspot en verbaas mij nu nog regelmatig over alle mogelijkheden die Hubspot mij biedt.

Bij andere CRM systemen zocht ik altijd steevast naar mogelijkheden om lijsten naar excell te kunnen exporteren om er dan mee te kunnen doen wat ik echt wilde. Maar bij Hubspot merk ik juist het tegenovergestelde. Ik wil nu graag al mijn lijstjes integreren in de database van Hubspot.

Wat houdt het Hubspot Marketing platform in?

Hubspot is marketingsoftware. Bedoeld om te helpen de juiste doelgroep aan te trekken, meer bezoekers om te zetten in klanten en inbound marketingcampagnes op grote schaal uit te voeren. Allemaal op één krachtig, gebruiksvriendelijk platform.

Naadloze synchronisatie email en agenda

Hubspot kan je bestaande email accounts gebruiken om mail te verzenden en te ontvangen terwijl je gewone email blijft bestaan. Daar veranderd dus niets aal. Alleen na integratie kun je vanuit de klantpagina in Hubspot ook email verzenden die dan een kopie opslaat in je CRM. Je hoeft dus niet meer te zoeken. Ook beantwoordde emails worden automatisch bijgevoegd. Bovendien houdt Hubspot voor je bij of de mail ook geopend is, hoe vaak en wanneer. Je contacten uit Google of Outlook kun je ook, wanneer je deze koppelt, ook gebruiken in Hubspot.

Website integratie. Hubspot als host

Een geweldig functie binnen Hubspot is om je website en domein te integreren in Hubspot. Hubspot is Hosting

Hubspot biedt via een geïntegreerde drag&drop editor de mogelijkheid om zelf mooie webpagina’s te maken maar heeft ook een scala aan templates beschikbaar waar uit je kan kiezen. Naast dat je je hosting kan opzeggen en je niet meer hoeft te bekommeren over de veiligheid van je website gaan er nu heel veel nieuwe mogelijkheden voor je open.

Het mooie zit ‘em in de interacties van bezoekers op jouw website. Je kan klantgedrag volgen over je hele website en kunt webformulieren maken die automatisch prospects aanmaken in Hubspot en daar ook alvast opvolgtaken aan toewijzen. Zo zit een lead direct op de juiste plaats in je salesfunnel.

Integratie met extern gegenereerde leads op Social Media

Binnen Hubspot is het mogelijk om je (bedrijfs-)accounts van Facebook, Google en LinkedIn te koppelen zodat ook ingevulde leadformulieren op deze sociale platformen direct als lead worden toegevoegd aan Hubspot en opgevolgd vanuit kunnen worden.

Aanvullende klantinformatie ophalen

Doordat hubspot ogen en oren heeft in heel veel databases kun je er voor kiezen om je klantinformatie automatisch te laten aanvullen met wat Hubspot al weet. Zo kan je vanuit alleen een emailadres klantgegevens laten aanvullen met bijvoorbeeld iemands linkedin/facebook-account, bedrijfswebsite, logo’s KvK en nog meer.

App Marktplaats

Hubspot heeft en App-marktplaats waarmee je allerlei koppelingen van derden kunt toevoegen zoals Zoom, Mailchimp, PandaDoc en nog veel meer

Wat kan FlowOnline voor jou betekenen?

We begeleiden het onboarding-proces en beginnen met een audit om de marketing- en automatiseringsdoelen en werkwijzen van het bedrijf vast te stellen. Hieruit bepalen we samen dan de beste manier om Hubspot in te richten.
  • CRM interface configuratie
  • HubSpot Website & Landing Page Ontwikkeling
  • Inrichten Salesfunnel
  • Conversieratio optimalisatie (CRO)
  • Module implementatie
  • HubSpot Portal Optimalisatie
  • SEO op de pagina
  • Gebruikersbeheer en permissies
  • CRM data migratie uit andere systemen

Meer weten?

Bovenstaand is slecht een topje van de mogelijkheden die Hubspot biedt. Wil je meer weten? Stuur dan even een email naar info@flowonline.nl met je naam en telefoonnummer en als Hubspot Partner leggen het je graag allemaal uit.

Online marketing uitbesteden

Laat een Google Review achter