Shopping op locatie.

Goedkoop mobiel pinapparaat

Omdat sommige van onze klanten die voornamelijk internetverkoop doen maar enkele malen per jaar ook fysieke verkoop doen op een locatie. Bijvoorbeeld tijdens een beurs of markt krijgen wij wel eens de vraag hoe je je klanten eenvoudig kan laten betalen zonder direct tegen hoge kosten een pinapparaat bij je bank te hoeven ophalen. Onze aanbeveling hiervoor is het handige Sumup apparaat. Een klein en handig apparaatje dat in combinatie met je smartphone klantbetalingen kan ontvangen..

sumup mobiel pinapparaat

SumUp Air mobiel pinapparaat

Uw smartphone en het mobiele Sumup pinapparaat zijn de perfecte combinatie om kaartbetalingen te kunnen accepteren.

Met het sumup apparaat kunnen uw klanten kunnen zelf bepalen hoe zij willen betalen. Er kan contactloos worden afgerekend, of door de pas in te steken. Contact met Sumup verloopt via jouw telefoon.

Sumup werkt eigenlijk net als een PSP. Sumup ontvangt de betalingen van alle soorten banken en passen. En na aftrek van een kleine fee wordt dit vervolgens op jouw bankrekening doorgestort. Je betaald dus alleen maar per transactie en hoeft verder geen abonnement of zo af te sluiten. Ideaal voor ondernemers die maar een paar keer per jaar mobiele betalingen hoeven te ontvangen. Geen omzet is ook geen kosten.

Lees vooral meer op de website van sumup.nl