shopping ads steenwijk logo

Meer omzet uit je webshop tegen lagere advertentiekosten

Google Shopping uitbesteden.

Jouw Partner in extra omzet

Het maximale uit jouw webshop halen? Dat kan. Maar hoe dan?

Google heeft als doel om jou het beste resultaat te geven op jouw zoekopdracht. Daarbij wordt gekeken naar tekst, gebruikservaring, betrouwbaarheid, deskundigheid en relevantie. Deze punten nemen wij als uitgangspunt voor het vinden van de meest relevante bezoekers voor jouw winkel.

meer omzet uit je webshop

Duidelijk resultaat

Meer bezoekers in je webshop

Hoger conversiepercentage

Lagere advertentiekosten

Grotere klantloyaliteit

Meer omzet

Meer rendement uit je webshop

Zoekmachinemarketing is alles wat nodig is om een website beter te laten scoren in zoekresultaten op relevante trefwoorden. Google Ads is hierbij een belangrijk onderdeel. Gericht adverteren op Google is een groot voordeel ten opzichte van SEO maar er zijn nog veel meer voordelen. Door jouw Google shopping aan ons uit te besteden zal het conversiepercentage binnen je website zeker verhogen. Onze specialisten helpen jou om meer converterende bezoekers naar je winkel te halen.

SEO en SEA

Online adverteren

Online adverteren is niet alleen Google of Facebook maar ook Youtube, Beslist.nl of LinkedIn. Wij helpen met het samenstellen van de juiste exposure-mix.


Affiliatemarketing

Affiliates en Marketplaces

Affiliates zijn partners die graag jouw producten willen aanprijzen op hun website. Maar ook platformen als Bol.com, Marktplaats of Amazon.


Analyse en strategie

Media en Synergie

Maak je ook gebruik van Mailchimp of facebook? Volg dan je klanten over de verschillende kanalen en gebruik die synergie om je potentiële klanten gericht te benaderen.